Cursus Fotografie voor beginners en net iets verder...

 

 

 

 

Geen hele lange theoretische verhalen, alhoewel we onder de basisprincipes niet uitkomen, maar leren door te doen en te ervaren.

Dit alles in kleine groepjes zodat iedereen de aandacht krijgt en geholpen kan worden met zijn leervragen.

 

Voor wie?

  • Iedereen die een camera bezit die ook op een handmatige/manuele stand gezet kan worden.
  • iedereen die meer wil weten over de werking van zijn camera of op het punt staat er een te kopen maar op voorhand meer wil weten over de werking.
  • Iedereen die wil leren het verschil te maken tussen een foto en een goede foto. zonder dure accessoires en flitsers; gewoon de basis!

 

Wat gaan we doen?

Na een korte bijeenkomst waarin ik jullie vertel wat fotografie eigenlijk is en waar je rekening mee moet houden bij het maken van een foto, krijgen jullie verschillende opdrachten. Die opdrachten worden in eigen tijd uitgevoerd en in de volgende cursusdag besproken met de andere cursisten. Niet om elkaar af te kraken maar om elkaar te helpen bij het zien van de verschillende manieren van fotograferen.

Verder gaan we ook een middag met z'n allen weg om de theorie in de praktijk te ervaren. Daarbij gaan we een aantal onderwerpen fotograferen, van portretten tot voorwerpen of misschien wel landschappen of dieren?

Ook eigen inbreng is zeker welkom zolang ook de andere cursisten er iets van kunnen leren.

 

Waar?

De cursus zal gegeven gaan worden in een cursusruimte die is voorzien van alle gemakken en eenvoudig te bereiken is, ook met openbaar vervoer. .
Het adres is Heliotroop 23a, 2691 RN ‘s-Gravenzande

Hier kan gratis geparkeerd worden.
(deze locatie zal alleen bij een minimaal aantal deelnemers van 4 personen worden gebruikt, Bij een lager aantal zal een andere locatie worden afgesproken)

 

Wanneer?

De volgende data gaat de cursus plaatsvinden:

  • Een volgende cursus is inde planning. Hou de pagina en Facebook in de gaten om je snel aan te kunnen melden voor de volgende cursus!

 

Betaling

De inschrijving is pas definitief als het volledige bedrag is overgemaakt aan HCR Fotografie.

Mocht om wat voor reden dan ook de cursus na betaling toch niet plaatsvinden dan wordt het betaalde cursusgeld volledig geretourneerd.

 

Aanmelden?

Vul hiervoor het contact formulier in en laat je bericht daar achter met als opmerking dat je interesse hebt in een cursus.
Naast je volledige naam en e-mailadres verneem ik ook graag je adres en geboortedatum.

 

Kosten basis fotografiecursus?

De complete cursus gaat €185,00 per persoon kosten.

Dit is inclusief een verzorgde lunch op de eerste dag, een USB-stick voor het meenemen van de opdrachten en een hand-out van de cursus als naslagwerk.

uiteraard ontvang je ook een certificaat als bewijs van deelname!

 

In de toekomst

Mogelijk dat er in de toekomst ook een cursus voor digitale nabewerking komt. Lightroom en Photoshop zij onmisbaar bij de nabewerking en maar weinig mensen weten er goed mee overweg te gaan. Ik ga de basis uitleggen en de verschillen tussen de twee pakketten uit de doeken doen.
Een vereiste is dat je een laptop hebt waar beide applicaties op staan en up-to-date zijn.
Klik hier om vast een versie aan te schaffen.

Copyright HCR Fotografie 2018

Portret | Boudoir | Familie | Evenementen | Gelegenheden

Portret | Boudoir | Familie | Evenementen | Gelegenheden