Mag ik je iets vragen? Wanneer was de laatste keer dat je écht iets voor jezelf deed.
Helaas kunnen de meeste vrouwen zich dat niet meer herinneren óf is het heel lang geleden.

Laten we dat nou eens veranderen en iets doen wat helemaal voor jezelf is!

"Ja maar, ik moet eerst afvallen, ik ben helemaal niet fotogeniek, ik vind het egoïstisch om tijd en geld aan mezelf te spenderen."
Ik wed dat je genoeg smoesjes kunt bedenken, waarom een boudoir shoot niets voor jou zou zijn.
Maar laat me jou nu eens 5 redenen geven, waarom een boudoir shoot wél iets voor jou is.

1. JIJ BENT MOOI ZOALS JE BENT
Een boudoir-sessie is een van de krachtigste manieren om jou te helpen je innerlijke en uiterlijke schoonheid te ontdekken.
Want ik geloof dat jij mooi bent zoals je bent.
Nu, Op dit moment.

Het is geen geheim dat veel vrouwen worstelen met een laag zelfbeeld. Maar waarom? We oordelen zo ontzettend hard over onszelf. We vergelijken ons met beelden uit tijdschriften en social media. Dit schept onrealistische verwachtingen die ervoor zorgen dat je je onaantrekkelijk en minder kunt voelen in vergelijking met de vrouwen die je dagelijks te zien krijgt.

Sommigen van ons zijn vergeten hoe het is om je mooi en sterk te voelen. Je hebt het te druk met je leven, je gezin, je werk. Je voelt je moe en soms een beetje ondergewaardeerd. Of je probeert zo dicht mogelijk bij het ideaalbeeld van perfectie te komen.

Je zult altijd onvolkomenheden en gebreken aan jezelf zien, maar een ander ziet jouw schoonheid. Jij bent als enige de baas over het stemmetje in je hoofd wat zoveel kritiek heeft. Wanneer je leert om jezelf te accepteren zoals je bent, zal je meer vertrouwen krijgen in jezelf. Je bent mooi zoals je bent, nu op dit moment. Dus leg het vast!

2. JE VERDIENT HET OM VERWENT TE WORDEN
Herken je dat gevoel van een ontspannende dag in een spa of wanneer je je lekker hebt laten verwennen bij de kapper? Misschien als je heel diep graaft in je herinneringen? Alles lijkt net een beetje beter en je voelt je lichter!! We staan onszelf niet zo vaak toe om dat te voelen. Stel je voor: je boekt een boudoir shoot en wordt volledig begeleid naar de dag van de fotoshoot, je loopt mijn studio binnen waar jouw favoriete muziek speelt, Je gaat in de stoel zitten en voelt alle spanning verdwijnen terwijl je professionele make-up en haarstyling krijgt. Als je make-up is aangebracht en je haar is gekruld, breng je het volgende uur samen met mij door in verschillende setjes lingerie waarvan je nooit had gedacht dat je je er prettig in zou voelen. Maar voor je het weet, voel je je sexy, zelfverzekerd en prachtig!
Dat is de kracht van een geweldige boudoir-sessie.

3. HET IS EEN GEWELDIG CADEAU VOOR JEZELF
Stel je de blik op jouw partners gezicht voor wanneer jouw fotoalbum geopend wordt, gevuld met prachtige afbeeldingen van jou. Boudoir is niet alleen een geweldig cadeau om iemand te geven. Het is een perfect cadeau voor jezelf! Ja, het is leuk om de reactie op zijn of haar gezicht te zien, maar wat nog belangrijker is, het dient als een constante herinnering aan hoe mooi je bent.
Dus boudoir lijkt misschien het perfecte cadeau voor je partner, maar het is ook perfecte cadeau voor jezelf!

4. IEDEREEN WIL ZICH WEL EENS VOELEN ALSOF ZE OP WOLKEN LOOPT
Het is niet elke dag dat je je haar en make-up laat doen en voor de camera gaat staan. Tenzij je een beroemdheid of model bent, heb je het waarschijnlijk nog nooit gedaan. Dus waarom zou je deze gelegenheid niet aangrijpen om je voor één dag te voelen alsof je in de zevende hemel bent? Wat zeg ik … één dag? Ik kan je garanderen dat je dat gevoel nog zoveel langer vast gaat houden.
Dit gevoel is voor altijd.

5. STAP UIT JE COMFORT ZONE
We hebben allemaal een “veilige” plek. De rol waarin we zijn gestapt, of zijn geplaatst, definieert ons. Voor sommigen van ons is het “mama”.
Nu je kinderen hebt, lijkt het egoïstisch om iets voor jezelf te doen of je hebt niet het gevoel dat je nog sexy mag zijn.
Voor anderen is het je carrière. Je hebt je carrière boven al het andere gesteld en je neemt niet de tijd om iets te doen dat speciaal voor jou is. Af en toe is het goed om buiten je comfortzone te stappen. Niemand komt ooit mijn studio binnen met het gevoel dat ze precies weten hoe ze moeten poseren en wat ze moeten doen. Zelfs degenen die eerder “model” hebben gestaan, vinden het spannend. Mijn studio is een veilige plek om los te laten en de sexy kant van jezelf naar boven te halen die gewoonlijk begraven wordt onder alle andere ‘rollen’ die je op je neemt.

BEN JIJ KLAAR OM UIT JE COMFORT ZONE TE STAPPEN?
Wil je aanstaande man verrassen? Of verdien je gewoon zelf zo'n gave shoot? Een boudoir fotoshoot, Feel hot and sexy! Ga met jouw (bruids)lingerie voor de camera en laat dan mooie, sexy foto's van jezelf maken tijdens een boudoir fotoshoot. Van romantisch tot licht erotisch, waar jij je het prettigst bij voelt.

Tijdens een boudoirshoot ga je op de foto in de kleding waar jij je het prettigst en meest sexy in voelt. Dit kan van je favoriete trui, een sexy hempje tot jouw (bruids)lingerie of iets daar tussen in. Na het maken van een moodboard (daar help ik je natuurlijk mee) bepalen we samen de stijl van de te maken foto's. Neem verschillende outfits mee voor jouw verschillende looks.

Het is een -sensueel getinte- fotoshoot waarin je op een stijlvolle manier wordt gefotografeerd. Spring uit je comfort zone en ben trots op je lichaam! Spannend? Jazeker!

Maar als boudoirfotograaf weet ik je op je gemak te stellen. Ik geef je de nodige aanwijzingen en wordt het een supergave ervaring met als resultaat: prachtige foto's!