Speciale aanbieding voor deelnemers
Miss Westland 2025

Natuurlijk wil je jezelf zo goed mogelijk neerzetten de komende tijd en dan kun je niet zonder een paar geweldige foto's voor o.a. je Social Media.
Daarom bied ik je als deelnemer van de Miss Westland Verkiezing 2025 een professionele studio shoot aan ter waarde van €135,00 voor €85,00.
Je ontvangt de drie mooiste foto's volledig nabewerkt in meerdere resoluties zodat je ze direct kan gebruiken voor je eigen promotie.
Mis deze kans niet en maak direct een afspraak! Hoe eerder je de foto's hebt hoe sneller je promotie kan starten.

Modelworkshop

Ik nodig je alvast graag uit om tijdens een shoot te leren wat een model behoort te weten. Het wordt geen hele dag met veel theorie en zitten in een klas maar een photoshoot waarin ik je gaandeweg alles vertel wat je wilt weten en wat ik vind dat een model zou moeten weten.

Model staan is meer dan alleen maar "mooi zijn"!
Pose, inlevingsvermogen en lichaamshouding zijn belangrijke zaken die een foto maakt of breekt. Natuurlijk kun je oefenen voor een spiegel maar niemand zal je wijzen op de kleine aanpassingen die de uiteindeljke foto afmaken.

Ook een klein beetje kijk op licht, make-up, kleding, communicatie met de fotograaf en eventueel een visagiste en/of styliste zijn zaken die allemaal aan bod kunnen komen.

Mijn ervaring met aankomende modellen

Bijna ieder model die je kunt vinden op deze website was, ten tijde van de shoot, GEEN professioneel model. Dat geeft denk ik goed aan wat er mogelijk is met de juiste aanwijzingen en tips die je mee kunt nemen naar een volgende shoot.

Website Miss Westland verkiezingen

Voor deze verkiezingen is een speciale website opgericht. Neem een kijkje en wil je als inwoonster van het Westland meedoen dan kun je je daar direct aanmelden!

 

www.misswestland.nl