Wat houd de workshop in

Ik nodig je graag uit om tijdens een shoot te leren wat een model behoort te weten. Het wordt dus geen hele dag met veel theorie en zitten in een klas maar een photoshoot waarin ik je gaandeweg alles vertel wat je wilt weten en wat ik vind dat een model zou moeten weten.

Model staan is meer dan alleen maar "mooi zijn"!
Pose, inlevingsvermogen en lichaamshouding zijn belangrijke zaken die een foto maakt of breekt. Natuurlijk kun je oefenen voor een spiegel maar niemand zal je wijzen op de kleine aanpassingen die de uiteindeljke foto afmaken.

Ook een klein beetje kijk op licht, make-up, kleding, communicatie met de fotograaf en eventueel een visagiste en/of styliste zijn zaken die allemaal aan bod kunnen komen.

Wat hou je eraan over

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een hele berg informatie en een aantal foto's die je zeker goed kan gebruiken in je portfolio.
De foto's worden digitaal aangeleverd dus je kan ermee doen wat je wilt.

Wat zijn de kosten - €155,00

Deze workshop duurt ongeveer 2 uur.
In die tijd maken we de foto's en krijg je gaande weg alle tips en trucs die je direct kunt toepassen. Na afloop krijg je via WeTransfer 5 foto's in hoge kwaliteit, volledig geretoucheerd die je in je portfolio kan gebruiken. Extra foto's zijn tegen een kleine meerprijs natuurlijk ook te verkrijgen.

Visagie (make-up) kan ik tegen een meerprijs laten verzorgen door een professionele visagiste (MUA = Make-Up Artist)

Mochten we aan het einde tijd over hebben dan verwijderen we eventuele make-up en maken we nog een paar polaroidfoto's van je.

Interesse?

Neem contact op en we maken zsm een afspraak. Dit kan zowel overdag als 's-avonds en zowel door de weeks als in het weekend.
De locatie van de shoot is in principe in een studio in Maasdijk (Westland).
De locatie maakt voor de kwaliteit van de foto's niet uit; daar zorg ik voor!

Mijn ervaring met aankomende modellen

Bijna ieder model die je kunt vinden op deze website was, ten tijde van de shoot, GEEN professioneel model. Dat geeft denk ik goed aan wat er mogelijk is met de juiste aanwijzingen en tips die je mee kunt nemen naar een volgende shoot.

Deze workshop is echt om de eerste stappen te kunnen zetten.
Ervaar eens hoe het is om voor de camera te staan en laat je van je beste kant zien. Ik zorg ervoor dat je de juiste dingen doet om tot het mooist haalbare resultaat te komen.

Ik bied je geen modellencontract aan en ik koppel niemand aan een modellenbureau.
Uiteraard heb ik wel tips, "don'ts and do's" en adviezen hoe verder te gaan. Na de eerste stap is het hard werken om verder te komen maar het is een leuke uitdaging waar je bij voldoende ervaring en de juiste looks aardig mee kan (bij)verdienen.