bel mij: 06 - 52 59 70 80    Mail mij: info@hcr-fotografie.nl App mij:  06 - 52 59 70 80

Waarom een boudoirshoot...

Steeds meer vrouwen kiezen voor een boudoir shoot: romantische foto’s van jezelf met een sexy twist. Het is een cadeautje voor jezelf én je partner. Bijvoorbeeld voordat jullie gaan trouwen of als jullie iets te vieren hebben.

Wil je aanstaande man verrassen? Of verdien je gewoon zelf zo'n gave shoot? Een boudoir fotoshoot, Feel hot and sexy! Ga met jouw bruidslingerie voor de camera en laat dan mooie, sexy foto's van jezelf maken tijdens een boudoir fotoshoot. Van romantisch tot licht erotisch, waar jij je het prettigst bij voelt.

Tijdens een boudoirshoot ga je op de foto in de kleding waar jij je het prettigst en meest sexy in voelt. Dit kan van je favoriete trui, een sexy hempje tot jouw (bruids)lingerie of iets daar tussen in. Na het maken van een moodboard (daar help ik je natuurlijk mee) bepalen we samen de stijl van de te maken foto's. Neem verschillende outfits mee voor jouw verschillende looks.

Het is een -sensueel getinte- fotoshoot waarin je op een stijlvolle manier wordt gefotografeerd. Spring uit je comfort zone en ben trots op je lichaam! Spannend? Jazeker!

Maar als boudoirfotograaf weet ik je op je gemak te stellen. Ik geef je de nodige aanwijzingen en wordt het een supergave ervaring met als resultaat: prachtige foto's!